SPLETNA PRODAJA

Uradne artikle BOGUNOV lahko naročite preko spletne prodaje. Naročila sprejemamo na naslovu bogunov@live.com. Vse cene vključujejo DDV. Plačilo po povzetju.

CD More bijesa – Dallas Records
[13 eur + poštnina]
Album ‘More bijesa’ je uro trajajoč prvenec skupine Bogunov in ponuja trinajst skladb – enajst v hrvaškem in dve v slovenskem jeziku. Pop-rockovsko obarvana glasba, ki zbudi in vznemiri, da misliti in vam prodre v skrite kotičke duše. Temačna in resna, na trenutke pa vesela in živahna.

Majica s kratkimi rokavi z logotipom BOGUNOV – črna
[19 eur + poštnina]
Kakovostna majica iz 100% bombaža, potiskana z obstojno barvo. Na voljo so velikosti S, M, XL, XXL. Majice so primerne kot darilo za vsako priložnost, ali pa kot popestritev vaše garderobe.

Vino modra frankinja z nalepko BOGUNOV – 0,75L
[13 eur + poštnina]
Vrhunsko vino priznanega in nagrajevanega vinarstva Varlec (Bizeljsko-Sremiški okoliš). Modra frankinja je visoko kakovostna rdeča sorta vinske trte in istoimensko vino.

Obrazna maska z znakom “buki” – črna
[9 eur + poštnina]
Obrazne maske v dveh velikostih za odrasle (večja, manjša) z nosno žičko in prilagodljivo elastiko, pralne in primerne za večkratno uporabo. Maske omogočajo normalno dihanje in hkrati z doslednim upoštevanjem vseh higienskih navodil omogočajo boljšo zaščito sebe in drugih.